Ons koor staat onder de bezielende leiding van dirigent Roel Bontan. Hij is al vele jaren onze dirigent en doet dat met veel enthousiasme.

Roel Bontan, geboren in 1951 te Utrecht bleek al op jonge leeftijd over een grote interesse en aanleg in muziek te beschikken. Na eerst blokfluitlessen gevolgd te hebben studeerde hij kerkorgel bij Theo Teunissen. Op zijn 14e jaar was hij kerkorganist in diverse kerken in en rondom Utrecht. Zijn muzikale interesse bleek groot.

Hij was actief als lid van een zangkwartet en trad hiermee veel op. Ook begon hij met het componeren van muziek. Op zijn 17e jaar werd hij dirigent en volgde kort daarop de opleiding tot dirigent bij Anton de Beer. Nadat hij zijn diploma had gehaald was hij actief als dirigent bij diverse koren. Hij ging daarmee op concours en verzorgde vele concerten in binnen- en buitenland. Ook werkte hij mee aan diverse televisie- en radioprogramma's. Zijn hoofdinteresse bleek toch wel het dirigeren van koren en vocale ensembles. Ook werkte hij mee aan diverse cd-opnamen.

Momenteel dirigeert hij maar liefst vier koren. In het najaar van 2008 was hij 40 jaar actief als dirigent. Om dit te vieren zijn een drietal concerten gegeven, door de vier koren samen. Groot was de verrassing toen hij geridderd werd. Ook nu nog is zijn muzikale inzet onvermoeibaar. Zijn enthousiasme en vooral ook zijn geduld om koorleden de liefde voor het zingen bij te brengen is groot.